36. MINIATURY

36. MINIATURY

Anotace: Dnes Múza ctihodná je víc než hodná

Dobré ráno vždy procítěně
přeju své milované ženě
ona se nezmůže na nic víc
než s láskou odpoví „tě pic“

V některých ulicích
zvláště jdu-li tmou
opouští mne smích
trnu hrůzou strachem
pro bezpečnost svou
plním si i dětský sen
chodím tam jen a jen
vždy řádně ozbrojen
s odjištěným prakem

Dnes je mi líp než včera
kdy jsem byl zcela chcíplý
cosi se změnilo od večera
dokonce jsem zas i chlípný

Tvářila se nesmutně
ale přiznala vlídně
Cosi ve mně vře
dnes se mi ještě
neudělalo dobře
čili je mně bídně

Jen vrazi sebevrazi
jezdí stále a vesele
s vrstvou námrazy
na skle potem na čele
nebojí se že narazí
riskuje své zdraví
především i cizí
Po nehodě zmizí

Každým coulem byl rafťák
proplouval řeky i fjordy
nedával na sobě nic znát
léta už měl hemeroidy

Hrdě hlásil mamce
už mám partnerku
konečně dokonce
seznámení ne v parku
písemně v „Seznamce“

Chceš-li využít pubertu
z mnohých jen vyber tu
co smyslnost mají na rtu
jedno zda Evu či Bertu
ostatní neposílej k čertu
Autor RU 82, 30.01.2014
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí