Dobří holubi se nevrací

Dobří holubi se nevrací

Anotace: ......

Nechutí mi jíst
Ani pít se mi nechce
Odvykací kůra
Nepůjde tak lehce
Žádnej bůček s uzeným
Zapíjené pivem
Víno, ba ani kořalku
Nepozřeme s ledem
Antabus s námi cloumá
Do kbelíků zvracíme
Do života základního
Pomalu se vracíme
Vylezem ven a na nádražním kiosku
Sežereme se salámem housku
Zapijeme s kámošem
Nevalným to pivem
Pak na rohu sámošky
Znovu vše vyblijem,…
A život jde dál !
Autor v.hercik, 13.02.2014
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí