pomoc v době soužení

pomoc v době soužení

Anotace: jsem díky nemoci v současné době odtržen od světa, ale díky knihám mám spojení se světem a jsem tomu rád

jsou chvíle kdy se člověk cítí nemocen a sláb

pak ale přijde chvíle kdy zjistí, že je svět kde není žal a bol,

 

kde krásné věci mají svůj smysl a řád a kde je možno sílu do života brát

 

ten svět není nijak utajen a stačí málo aby byl objeven

je to svět životních příběhů a krás,

který je v knihách pro nás čtenáře psán

 

proto velkou radost mám, že hodné lidi v naší knihovně mám

kteří znají tento svět krásy a nadějí a se svými čtenáři se o ně podělí

 

proto velké díky patří paní knihovnice  Vám a jen vše dobré přeji vám

Autor jiří slunce, 20.02.2014
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: zelená víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda - kniha jako přítel...
a tobě brzké uzdravení, ať si můžeš užívat i těch krás venku.. :)

21.02.2014 00:53:25 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí