Přehrady

Přehrady

Anotace: Bohužel, nelze se vrátit v čase.

Oheň píše táhlou píseň,
já snažím se spálit co zbylo.
Chci čerpat z této chvíle,
kdy otevírá se srdce.
Být jako voda,
která obteče každou překážku,
cestu si najde,
i když vytvořím přehradu.
A oheň dál praská,
poklidná píseň nese se krajem,
chci milovat,
ale nepřestávám ve svých představách malovat.
Volná jako pták,
co nad řekou ráno krouží,
jako tóny noci, co se kolem nás choulí.
Být déšť, co smývá kamínky z cest,
mít možnost vrátit se zpět,
a zničit všechny ty přehrady - mé ...
Autor Chobotnička, 26.02.2014
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí