Měj rád, chraň a nech být !!!

Měj rád, chraň a nech být !!!

Anotace: Metamorfóza...

Jako slepý nevnímáš
že už pučí růže.
Jiný všiml si krás,
které míti může.

Už vidíš první trny.
Dýcháš jarní sad.
Už vidíš květ prvý
tak jako tolikrát.

Ta princezna není tvá.
Starý,ty jsi, král pln hněvu.
Tohle poupě-růže čekává
na prince z daleka plného zpěvu.

Už vidíš první trny.
Dýcháš jarní sad.
Už vidíš květ prvý
tak jako tolikrát.
Autor Dominik Plesr, 10.03.2014
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí