Rekviem bolesti a naděje

Rekviem bolesti a naděje

Anotace: Báseň pro kamaráda.

Znáš ta slova,
v hloubi duše skrytá
a přec tě žene touha,
být šelma lítá.

"Nic smysl nemá!"
V hlavě ti zní,
tvá duše bolem sténá,
nyní jest prokletím.

Depresivní agónie,
to je tvá smrt pomalá.
Když déšť do střech bije,
víš, že vše smysl postrádá.

Hloubka žití,
dávno jest ta tam.
Je to k zblití,
já to znám.

Však do hrsti vezmi,
rozum svých dní.
Pohlédni k nebi
a uvědom si, "nejsi sám."
Autor Rhiana E. Nebresk, 02.04.2014
Přečteno 441x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A tak to má být ;)

19.06.2015 22:59:12 | Rhiana E. Nebresk

Někdy se nechce ani dýchat, natožpak být, ale pořád se vstává...a jde

02.04.2014 07:42:55 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí