Věčnost

Věčnost

Anotace: Gilgameš hledal nesmrtelnost, já hledám věčnost.

Občas mám takový sen,
že nepatřím tam ani sem.
Spousta lidí se změní jak noc a den,
když tě pár dní neviděj.

Moc dobře víš,
čas nezastavíš.
Kohout kokrhá,
sen se rozplývá,
oči otvírá.

Hledám něco,
co je věčné,
třeba úsměv,
když se směješ.
Obrázek pěti tahy nakreslený,
to na plátno vložila si svoje city.
Lidi, co budou stále se mnou a
přátelé, kteří nezapomenou.

Jenže věčnost není a nikdy nebude,
tak už to na tom světě je,
proto budu psát básně,
jak mě napadne.
Do slov zakleji své touhy a přání,
ty mi jednou mé mládí vrátí.
Autor Hantec, 14.04.2014
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Zrska, Aiury, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak, hlavně dělej, co tě baví :)

14.04.2014 16:51:31 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí