Chybí mi

Chybí mi

Anotace: každého dostihne čas, který neúprosně běží

Sbírka: Otazníky aneb jak to vidíme?

     Chybí mi den jediný,

     kdy bych mohla být tam,

     kde býval jsi sám,

     tak proč je můj krok líný?

 

     Kdo z nás ničí

     vše, co jsme měli?

     Nebo příliš jsme chtěli?

     Tak vina je to čí?

 

     Chybí mi hodina,

     abych dokázala se rozhodnout,

     opustit ten temný kout

     a neznát chuť hořkého vína.

 

     Což nevidíš slzy?

     Necítíš bolest mou?

     Spalující, stálou,

     co přemůže mě brzy.

 

     Chybí mi minuta,

     než oči můžu otevřít

     a cítit, že nikdy nechci zemřít,

     protože smrt je událost krutá.

 

     Tak když mé srdce křičí

     a cítím se na dně,

     vyjdu z temného koutu ladně

     i když myšlenky tomu příčí.

 

     Chybí mi vteřina,

     jak čas je to kratičký,

     života kousek maličký,

     co ukrýváme stále pod víčky.

 

 

 

 

     28.7.2007

Autor Nio, 30.05.2014
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí