Droga?

Droga?

Anotace: má tisíce podob

Dokonalost!

A tolik jejích podob,

milion tváří drogy,

co se vrací do dob,

kdy bylo vše černé.

 

Flashback!

Tělo jak z kovu,

never be back!

A celý boj znovu?

Bolel i nádech.

 

Boj!

Nechci ho prohrát,

horší je,

nechci ho vyhrát,

chci se nechat vtáhnout,

a dobře vím kam.

 

Dokonalost

Chtít po sobě více,

pořád zvyšovat cíl,

pořád ubírat z líce,

a nelibě sledovat,

neodbytný odraz svůj.

 

Autor Tea17, 10.07.2014
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: terezkys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí