Prosba o pomoc

Prosba o pomoc

Anotace: .

Nemáte zdání
jak moc se třesu
jak moc se snažím
se vyhýbat stresu
jak moc se bráním
a že toho snesu
někdy se daří
nepropadnout děsu
někdy se nedaří
pak je to těžší
snad bude lépe
snad časem...čas běží
času si nevážím
nic nevyřeší
ruka se klepe
já na zemi ležím
léžím a nevnímám
dál ztrácím víru
netuším, čím po ní
zaplnit díru
trpím a přežívám
sám ve vesmíru
papír už hoří
a je po papíru
když člověk vyhoří
dost ho to změní
svět se mu hroutí
a v žilách krev pění
brzy se vynoří
na dně už není
sny uplavou ti
vzdáš-li se snění
bezesné noci
sám usínat dlouze
přicházet o cit
a vzdorovat touze
kdyby snad procit
a v případě nouze
chtěl snad Boha prosit
ať poprosí pouze
o klid pro svou duši
a bolest ať není
ať trápení zruší
hned po zešílení
nám nepřísluší
vyžadovat změny
a málokdo tuší
jak život je cenný..
Autor Manni3, 12.07.2014
Přečteno 544x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí