Pro těch písní pár

Pro těch písní pár

Anotace: Každý máme několik věcí co chceme slyšet - vidět než odejdeme.

Pro těch písní pár já znát chci svět,
úsměv mít a poznat teplo tvého lůna.

Pro těch písní pár chci se proletět nad mrtvými stromy,
vědět proč a odkud na ně vítr vane.

Těchto písní pár chci si poslechnout,
než přijde den,
který uzavře mi sen.
Autor Hantec, 12.07.2014
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí