Bouře

Bouře

Anotace: Bouře

Chytám vítr do plachet

Na rozbouřeném moři.

Hledám proud co

do přístavu táhne.

 

Kormidlo nastavuji

Na kurz naděje.

Co možná už zmizela

Potopená na dně je.

 

Dva ostrovy

a  já uprostřed .

Zmítán vichřicí

V rukou třes.

 

Ach ano,

můžu si za to sám.

dva ostrovy,

navždy zbloudilej kapitán.

 

Kompas se točí

Nenachází směr.

Seká mě do tváře

déšť a beznaděj

 

Kdy skončí bouře?

Trvá snad už věky

Skončí vůbec ?...

Autor jyrkaa, 14.07.2014
Přečteno 458x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každá bouře jednou skončí a pak vysvitne sluníčko

11.08.2014 00:04:36 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí