Osud/Náhoda

Osud/Náhoda

Anotace: Je život řízen něčím nebo někym vyšším,nebo je vše jen pouhá souhra náhod?

Když osud s náma si hraje,
na hovno- k nebi vztažený dlaně.
Když se něco sere,
sere se to pořádně,
když něco zlýho na povrch se dere,
všechno hezký smete důkladně.

To je osud,nebo náhoda?
Co je osud?
A co náhoda?
Čemu věřit a čemu ne,
snad odpověď se dovzíme.
Někdy.
Možná.
Nebo ne?

Jsou tací co říkají,
všechno je jen souhra náhod.
Další zase tvrdí,
že je osud,
když chce se jim na záchod.

Ale kdo by potom řídil,
ten osud?
Někdo,
s kým jsme se nesetkali doposud?

Ti co chtějí se s životem prát,
ti věří,
že všechno je souhra náhod.

Ale o osudu,
o osudu mluví tací,
kteří
věří,
že někdo,
všechno
vyřídí za ně.

Stejně to co dnes vše vyřeší,
i za osud,
jsou zbraně.
Autor lukassnajdr, 08.08.2014
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: Oxík, Aiury, Laven De Brig, bezprizorně
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí