Chybíte mi

Chybíte mi

Anotace: Čas plyne a lidé se rozcházejí. Občas se stává, že se vrátíte domů. Ale vrátíte se opravdu domů?

Nechci se bavit o Ulici,
to mi nic nepřináší.
Pojď se bavit o pomníku,
který tu stojí.
Proč přišel neznámý vojín,
aby naši zemi osvobodil?

Nechci mluvit o počasí,
moc dobře vím,
že venku prší.
Bavme se o kultuře.
Vím, že moc hezké věci píšeš,
ale bojíš se jít o krok dál.

Nechci se bavit kde, kdo a jak,
na dnešní bulvár, fakt,
nemám čas.
Vyleťme nad mraky do světa pochopení.
Uvidíme,
že každý člověk někam patří.

Vím,
že podobná témata zmohou mnohem víc.
Jsem hold jiný.
Proč tu nemám kamarády,
kteří rozumí mi.

Kamarádi zůstali kdesi v dáli a nyní napíši jim:

Milá Hani,
až tohle budeš číst a ten svetr,
co jsem ti schválil,
na sobě budeš mít,
tvoje slova o duši mi chybí čím dál víc.

I když Turnov je daleko a tvůj český granát velmi drahý,
zaplať Bůh za techniku,
co vzdálenost nám zkrátí.
Slyšet tvůj hlas je mojí inspirací.

Ondro a Vašku,
proč Bůh dal a tak brzo nás rozfoukal?
Měli jsme podobné lásky a občas byli jako psy,
nyní mi zbyly fotky z pokoje a nic víc.

Já žiji tady a vy jinde,
na koleji se jednou opět sejdem.
Autor Hantec, 22.08.2014
Přečteno 498x
Tipy 2
Poslední tipující: XaYa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí