Každý ráno

Každý ráno

Anotace: Zase jedna vlaková, po hlubokém rozhovoru lehce zcenzurovaná.

Každý ráno
na vlakovým záchodě
dostávám ze sebe
všechny zlý sny
předešlý noci
maluju si masku
malý slečny
s rusými vlasy
a milým úsměvem

Každý ráno
dívám se přes mlžný sklo
na šedočerný šmouhy
běžící kolem
svět utíká tryskem
a já se na deset minut
zastavila na tomhle místě
abych zapomněla
svoje deprese
svoje nenávisti
svoje zoufalství
tak cizí a přitom vlastní
týhle podělaný době

Každý ráno
připomíná ty časy
kdy všechno bylo šedočerný
kdy měl člověk důvod
nebýt šťastný

Nenávidím to
když každý ráno
na vlakovým záchodě
dostávám se zebe
všechny hnusy vlastní mysli
a maluju si
tu zatracenou masku...
Autor Kristine Clary-Aldringen, 01.09.2014
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Barpob, Núrnen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stačí jen uvěřit,
že někde za sklem
je skutečný svět,
kde my můžeme být my..

06.09.2014 23:09:13 | Barpob

Deziluze?

01.09.2014 08:34:55 | maryshka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí