Nic v dobrým

Nic v dobrým

Anotace: ......

Nevím, co je správně ?
Z reklamy se ozývá: „Cééé je správně ! “
Tak to vážně asi dám
Jsem jen kmán,
ale zato svůj pán !
A asi vypnu rádio
Chrčí, starej tranzistorák
na dvě plochý baterky
Ještě je vůbec vyrábějí ??
To jsou vtěrky !
Ještě, že k nám kdysi za Edisona
zavedli elektrický proud
Jsem kdysi na intru, třicet let zpátky
poslouchal, jestli se v elektrárně smějou
Nesmáli !
Protože zrovna měli celozávodku
A já měl problém
Musel jsem pak na marodku
A dneska se tomu sám směju
na záchodku….
Autor v.hercik, 18.09.2014
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí