100 znaků nebo nic

100 znaků nebo nic

Anotace: :-)

Dost čehosi 

co v hlavách lidských

 

vyvolává neplechy 

 

a v rozkroku 

zázraky ...

 

roním pro ně slzy

pro zaběhlé

 

psy ..

 

co domov svůj dobrovolně opustili 

 

a vrátit se už nesměli

i kdyby snad 

 

stokrát chtěli.

 

Autor Woski, 19.09.2014
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí