Koleje mi utíkají

Koleje mi utíkají

Anotace: Prožitek poslední cesty vlakem směřující od krásných zážitků k nejisté budoucnosti.

Koleje mi utíkají zpátky,
telegrafní sloupy hrají písně minulé.
To, co bylo v Ústí,
je ve mně navždy zapsané.

Úsměv zbyl a rozdává se všem.
Vzpomeň si,
držel jsem tvou ruku a chtěl být magistrem.

Nyní sedím ve vlaku,
minulost mi utíká,
budoucnost mi nové zkoušky nachystá.

Za oknem plyne čas,
co ho nedohoním.
Na tu moji školu budu vzpomínat i po roce padesátým.
Autor Hantec, 21.09.2014
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí