Přiznám se!

Přiznám se!

Anotace: Tenkrát bylo léto...

Nad obzorem usíná vůně zasněžených planin....

Tenkrát bylo léto
a zralé třešně rudě mi svítily
na cestu poznání.

(Každý má poslání.)

V lehoučkém vánku,
kropily mě lesní víly
vodou z rybníků.

(Netřeba hledat logiku.)

Na vlnách létala jsem
smála se a polykala slané kapky
šťastná jak právě vylíhlé ptáče.

(Dobře, každý občas pláče.)

Přiznám se... tenkrát bylo úplně obyčejné léto...

Ale... kolikrát se člověk bojí vzpomínat, aby nenašel sám sebe???
Autor subrtka, 27.09.2014
Přečteno 287x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný:-)

29.09.2014 14:57:18 | oriskovanutela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí