Osud

Osud

Anotace: Zvu Vás k malému zamyšlení. Já přemýšlím o tom co je osud? A samotný Osud mi odpovídá.

Osud je směr,
o kterém nevíme nic,
uslyším náhle křik:

„Neboj se a pojď k nám!
Pivo, víno všechno tady mám."


Osud je cesta co vede houštím,
a budoucnost nás vyzkouší!

„Padni na zem nebo běž dál.
Buď máš strach,
nebo jsi král."


Osud je pohádka co nikdy nekončí,
ale za to vše tě naučí.

„Jednou poznáš,
co jsem ti dal!
Uvidíš, co je láska a co žal."
Autor Hantec, 29.09.2014
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí