Svatá prostAto !

Svatá prostAto !

Anotace: ......

V televizi běží seriál,
venku sněží, nevím, jak dál
Koukám z okna,
je tam tma
Pozoruji vločky, jak sedají
a tají
stékají po rámu, mění se v louž
Zazvonil budík, že si mám vzít prášky
Beru je na čas,
to bez urážky !
Polknu piluli,
zapiji čajem bez cukru
Nemám cukr v čaji rád !
Do kakaa mi ale přijde košer
Přenastavím budíka na půlnoc
abych nezmeškal další várku Prostenalu Forte
Na záchod chodím jen jednou za noc,
to mi věřte …
Autor v.hercik, 02.10.2014
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: AndreaM, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí