Zelená

Zelená

Anotace: ve vlaku

Nekoukej do slunce, když máš v očích tmu 

přemýšlej na louce, ona cítí tvou karmu.

Když se tě někdo zeptá, věříš li na štěstí,

utečeš daleko, schováš se a zakryješ pod listí. 

Je to však něco jiného, co tobě v životě brání, 

samotný strach z obyčejnosti, lehkosti bytí 

a věčného stání. 

Autor Sunmaker, 06.10.2014
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s tebou

06.10.2014 16:12:08 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí