Žij si dle sebe

Žij si dle sebe

Anotace: Vždy si jdi za svým snem...

Po nocích přemýšlím, zda má ještě smysl,
žít život tak, jak osud si přeje,
zda nestojí za to, mít svodobnou mysl,
a jednou se pustit do vlastního dějě.

Nesni o svém životě, ale žij svůj sen,
srdce a mysl, oboje vyslechni,
prožívej naplno každičký den,
byť každá chvíle může být poslední.

Splň si svá přání, všechny své touhy,
než poznáš že život je příliž krátký,
někdy i postačí okamžik pouhý,
a kdokoliv uvěří na zázraky.

Tak neboj se toho, co může se stát,
užívej si, že může to být,
přej si všechno, co můžes si přát,
a nezapomeň své sny si snít.
Autor hidden, 13.10.2014
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Madanik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zkus odmítnout ten život v poklusu.
Vyjedou po tobě jak slepice po flusu!

13.04.2015 19:56:05 | Adramelech

Báseň sama o sobě je pěkná, ale některé verše nesedí. Vídím, že ses pokoušel o rým, ale některé verše ti nejdou dohromady.

14.10.2014 19:15:27 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí