Továrna na sny

Továrna na sny

Anotace: ,,,

továrna na sny
přej si co si chceš vysnít
třeba že celý svět
bude blikat
jako když se v noci koukáš na paneláky
kde lidi koukají na televize
a televize zase na ně
a v jednotlivých oknech
vidíš intenzitu měnících se záblesků
alternativní a relativní svobody gaučů a křesel
a seslí
prostě všeho na čem se pohodlně sedí a čumí
mozky pak také blikají
odezvy jsou delší
mutuje to
sem tam se vyřkne nějaká pravda
která je však posléze brána
jako nějaká sprostá lež
omezující svobodu těch jejich gaučů
a proleženin pulzujích jako ty úhlopříčky
a je tu taky továrna na zvratky!
přej si co chceš vyblít
dáme si to společně do tý kovový klece
bez jedné stěny
s kolečky
a bude to krása
budem to milovat
budeme se milovat
ať už to zní sebevíc debilně
na posteli poskládané ze všeho
co jsme pořídili
za velmi dobrou cenu!
Autor Taylor Nash, 14.11.2014
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: zdenka, Gwendoline, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí