Omluva

Omluva

Anotace: Promiň, jsem jiná

Promiň, že jsi moje medicína,
Promiň, že jsem s tebou vždycky jiná.

Promiň, že místo jídla mám tvou líc,
Promiň, že tě líbám víc a víc.

Promiň, že tě chci mít zase tady,
Promiň, že odkrývám ti svoje vnady.

Promiň, nechci aby jsi šel pryč,
Promiň, pod šaty nemám vůbec nic.

Promiň, že je nám tak drahý čas,
Promiň, že mi lásku vyčítáš.

Promiň, že mám na tvé tělo dobrý tah.
Promiň, že máš moji ruku v kalhotách.

Promiň, že studu cítím míň a míň,
Promiň, že se v noci znovu sama ukojím.
Autor adaj, 26.11.2014
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí