Deka

Deka

Anotace: stárnu

Padla na mě černá deka

stará známá deprese

tentokráte ovšem z čistě

narcistické obsese

 

Další rok se svižně přehoup

do části co blíž je zas

datu které pro mě značí

den kdy začal řídnout čas

 

Zase budu o rok starší

o rok blíže nicotě

rok za rokem stále více

lejnem mázlým na botě

 

Seškrábnout ten zápach dolů

dnes už stěží dokáži

zvyknuv si na bytí vespod

zvolna mířím k rubáši

 

Než se ale dočkám konce

zakleji si z plných plic

na to jak jsem patetický

že to vážně nejde víc

 

Autor Giuseppe_Lumík, 28.12.2014
Přečteno 321x
Tipy 6
Poslední tipující: Fanosh, Lioness, knihomolka, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí