Obavy růže

Obavy růže

Anotace: K pocitům strachu..

K pocitům strachu

tíhla jsem dřív

měla jsem obavy,

že ztrácím se v nich,

jak promarním život

a záhy už nepoznám

kde je sever kde jih.

 

Strach mi vzal úsměv

a barvu z mé tváře

ztlumil i světlo

ze sluneční záře.

Vzal mi vědomí toho,

že někde je

růže co rozkvétá v poli

že i ta 

růže se malinko bojí,

když zafouká

vítr a vezme nádheru její....

 

Autor Nikita44, 23.01.2015
Přečteno 381x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, enigman, jitka.svobodova, zafira, Manni3, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí