Ostrá jehla

Ostrá jehla

Anotace: .........jedna na večer

Ostrá jehla



Cvak, cvak, cvak, tak vítej stereotype do zapráskaných dveří mých

Bum, Bum, Bum, usadil ses mi natrvalo v šedých ospalcích

Dotíráš, vtíráš se a nepřicházíš na pozvání mé

Nevrlé, bolavé a tak smířlivé

Jen lusknu a tvá přítomnost se pomiluje s dusnem



Si vše a nejvíc bludičkou co nesvítí a tikotem vítá se jen......

Tak jak? No radši usnem.......



Nebo si nechám tou ostrou jehlou vrýt do krve iniciály tvé?

A dál budu psát verše, co žijí svým životem a než skončí, tak i ty nejhezčí květy jsou uvadlé?



...........Jen tlustou čáru nech a víc mě neobtěžuj

Já vyměním tě za změnu..........a budeš všech a už ne jen můj..........



Tak berte, nebo jej Vy pošlete někam jinam.....

Vždyt život je jen jeden a já?.............Jehlu schovám a půjdu li poslední

..............................POZHASÍNÁM

Autor Danuela, 10.02.2015
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí