Pryč s tím

Pryč s tím

Anotace: Když "láska" rodiče stvoří bestii.

Topím se
vlastní moře plné ubohosti
a já tu klečím
tvůj zlomený služebník

To co zbývá z lidské stránky
pomalu se mění
Vidím to a cítím chvění
jen chvilka jen ještě krůček zpátky

A teď ... jsou tady
už není cesty zpět
Probudil jsi je ve mně
vzbudil jsi démony

Vezmi nenávist
nalij ji do mě
otevřu láhev
utopím obsah v sobě

Ne, prosím, nedělej to znovu
tati nedělej to znovu
budu hodný
budu hodný, slibuju

Máš uvnitř problém
alkohol, drogy, automaty
jen já jím nejsem
Tak proč?! Proč Já a ne ty

Tak co se ti na tom líbilo?
Tati nedělej to
Zraňuješ mě
Malý dítě

Jen teď už ten čas není
život, dospělost
vykoupení
a já stavím most

Z nenávisti přechod
přes vzpomínky brody
abych vzpoměl za co
Za co budu kopat hroby

Ty sadistická nemorální zmije
Tak tady vidíš co teď cítím
Slza, vidím jak tvé tělo hnije
Ten pocit nepřežije ... kladivo držím
Autor Monsieur Arsen, 15.03.2015
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: Kett, Skořicová princezna, VanessaInBloom, střelkyně1, Nikita44
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemohu ani nic dodat,vyschly mi slova...

16.03.2015 16:40:16 | střelkyně1

to je hodně smutný koktejl pocitů namíchaný ze vzpomínek na dětství...

16.03.2015 07:53:08 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí