KUS MÉHO JÁ

KUS MÉHO JÁ

Nad červeným tiše sedím,
když mé srdce vedle spí,
čas vyplním svůj šťastným bděním,
zatímco má láska sladce sní.

Jen Ty, kousku mého žití,
obláček mladých let a nadějí,
máš můj dech i krásu bytí,
oči slzami se nevidíc Tě, zachvějí.

Skládám střípky dnů a nocí,
světla jsou lesklá, krásná, nevinná,
Tvé nálady, Tvé vzdory, jsou tak krásně proměnná.

Nepouštěj mou velkou ruku,
držím Tvoji malou stále,
za pár let mi možná nedáš pusu,
já však milovat Tě budu vroucně dále.

Otočíš-li hlavu plnou poznání zpátky,
uvidíš mě mlčky sedět v šeru,
než uvadnu a skonám v okvětní plátky,
nabídnu hrsti plnou, synu, něhu..
Autor Michelle Miceliny, 08.04.2015
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí