Zrozená

Zrozená

Anotace: Pocity, ach jen mé pocity, jak jsem se zde ocitla...

Zrozená v době revoluce
bez známek evoluce.
Zrozena v době rozpadu,
v sobě plno odpadu.

Zrozena v době spojů,
sama procházím mnoho bojů.
Zrozena ze samolásky,
bez pocitu krásky.

Zrozena v čase nenávisti,
co cítím já, nejste si jistí.
Zrozená z velké bouře,
zbytek slz teď kouše.

Zrozená z křehkého vánku,
když sním o věčném spánku.
Zrozená v dobách odplaty,
zůstaly v duši jen záplaty.

Zrozená z velké výzvy,
zbyly jen ošklivé jizvy.
Zrozená…neznám příčinu,
umírám při každém činu.
Autor Rezka Štrochová, 11.04.2015
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Idea básně je silná, i když některé verše kulhají. Ale mhouřím obě oči a dávám tip. :-)

11.04.2015 22:10:49 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí