Žádné šaty

Žádné šaty

Anotace: ...

Kouzla ztrácí svá umění nadpřirozeností

tady, v jízdách princezen

v kočárech ke svým zachráncům

aby jim vrátili mikinu,

která jim v noci brala z očí chlad.

 

Přivřou jim šaty ve dveřích 

a domů se vrátí 

téměř holá těla,

přesně tak, jak to mají

(ve filmech)

rádi

Autor Aaliyan, 28.04.2015
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Snizek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je ale zvláštní básnička. Moc se mi líbila.

02.05.2015 22:19:50 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí