Pološero

Pološero

Anotace: .

 

Cítím se jako v objetí dikobrazů,
vzpomínky chutnají jak čerstvá rukola,
život je nahrávka se spoustou kazů,
některé pasáže přehrává dokola.
 

Tvá láska byla jen tak na oko
a nekonečně se to za mnou táhne,
Laciná přetvářka, tak jako rokoko,
když kýč se lží v jednotu se spřáhne.
 

Ještě stále stojí tu tvůj stín,
schoulený v pološeru postele,
ještě se bojíš o svůj klín,
a ztrácíš svého přítele.
 

Dlouhé je čekání na odpuštění,
za hříchy,
za chyby,
za to co není.

Autor JR, 20.05.2015
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Lasska, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí