DARkness...

DARkness...

Anotace: Bacha, tam už sou vlci!... a co na tom, že ne, vždycky se kolem najde někdo, kdo je tam přimaluje...

Sbírka: Liška a Vlk...

 
Nebudu se obhajovat, že mě jen vidíte ve špatnym světle
Nevidíte mě
protože kolem mě je jen tma
 
Lhala bych hlavně sama sobě
Kdybych tvrdila, že mi to nevadí
Ale z toho se neposeru
 
Mnohem víc mě děsí představa
O jakej kus sebe sama bych se musela nechat připravit
Aby mi to nevadilo
 
Moc nevážim svá slova a činy
Ale moc si vážím lidí
 
... kerý si nepotřebujou rozsvěcet
Autor Absinthe Banshee, 14.06.2015
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí