Platím

Platím

Anotace: ...

Promiň
Ze jsme smělí
My už zapomněli
Že Řím nevstal z popela
Promiň
Ruce si myjem
My nic - my žijem!
Vzdyť naše zem - je dospělá...
A svobodná!
 
To zatím...
 
A nebude-li - co budeme?
Ne - neřešíme...
 
Promiň
 
Dopili jsme
Uz půjdeme
Ne - poletíme!
 
Platím...
Autor capoch, 20.07.2015
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí