=I bílé růže

=I bílé růže

Anotace: a měsíc nad krajinou...

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Měsíc už září nad krajinou
a usadil se nad náš dům
ozářil na zahradě kopretiny
a podíval se ještě k sousedům.
I bílé růže mají barvu stříbra
a před měsícem květ skloní
dnešní den se ještě nezhasíná
a před domem se děti honí.

 

Už se někde okna otvírají
a mámy volají..“domů,děti“
co nevidět den slunce zhasne
a ve tmě se pak všechno ztratí.
A děti cupitají asi mají strach
z té tmy co už domy přikrývá
čeká je vana,večeře,pohádka
a maminčina náruč hřejivá.

 

Na černé zácloně z noční tmy
jen hvězdy zářit jasně smí...
popřejí “Dobrou noc“…
~a krásné sny~
a děti ve svých postýlkách
s plyšákem v náruči
klidně už spí.

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

 

 

Autor Květka Š., 06.08.2015
Přečteno 521x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jort, CoT, Nikita44
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už jsem se u Tebe nezastavil dlouho a ani nevím proč.Moc hezky napsané a ty fotky, a vůbec, moc pěkné.

05.09.2015 13:10:03 | Jeněcovevzduchukrásného

děkuji za zastavení,moc...a přeji krásný podzimní čas...K

03.11.2015 10:40:58 | Květka Š.

děkuji mockrát...a krásný podzim...:-)

27.09.2015 14:37:47 | Květka Š.

:-)

31.10.2015 13:07:45 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí