Moje Kamila

Moje Kamila

Anotace: Po čase zase jeden sonet.

Moje dívka Kamila,
do krásy se rozvila,
bohaté má kučery,
já se bojím nevěry.

 

Říká klídek Milánku,
jen ty lížeš smetánku,
nechci hocha jiného,
jednoho mám milého.

 

Dneska večer na seně,
šeptala mi blaženě.

 

Prý mě zpráva uklidní,
už je dlouho gravidní.

 

Brzy budu tatíček,
narodí se hošíček.

Autor Psavec, 15.08.2015
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí