ze ztrát..

ze ztrát..

Anotace: ...

v dozvuku deště nad ránem
v básníku noci šeptavém
svítily v slzách pro naději
a v očích šedých smutku tmel
pomalu tměl pomalu zněl
a odnášel pláč jak slova na oleji

co hledal jsem
co ztratil jsem v soumraku modravém
chycen vzpomínkou na skotačivou nelly
a bojím se teď očí
ze věrných zázraků
že již budu končit - kdo by řek
to léto s mojí šťastnou slečnou psí
žel jsem její radost ztratil v hukotu věcí
a jitro rozpíjel jak pouliční lampy záře malíře
že už nepovedeme se spolu mezi stébly času
už nepůjdeme spolu ani v zimě do závějí
usnu tu s vodkou
spálených okamžiků nad ránem
a jen několik pilulek jinovatky nebe mne doprovodí
do snu ke smířlivému jasu
kde již ztráty nebolí
kde nevytasí ostnů..
Autor J's .., 24.08.2015
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: Kett, jitoush, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí