Doznání

Doznání

Anotace: Jak to tedy je...

Hlavu mám v oblacích,
myšlenky v oparu,
vodu mám v plicích,
brzy snad zaberu.

Myšlenky víří,
události plynou,
sny se blíží
a tíží svou vahou.

Pár slov jen stačí,
tvoří či ničí,
nemají strach,
přec mám život rád.

Díky Tobě prožívám,
díky Tobě sním,
díky Tobě se usmívám,
díky Tobě cítím.
Autor štěky, 31.08.2015
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: Michelle Miceliny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí