Chcem

Chcem

Anotace: Mám chut byt priama, napitá zrána. Mám chut ta chytit,nepustit,...

Mám chut byt priama,
napitá zrána.
Mám chut ta chytit,nepustit,
zakazat noci plne snov.
Mám chut pravidlá zrusit
naucit lietat krajinou.
Zakázat ruzovú,moderné bývanie
pred sebou skrývanie.
Umelú hmotu aj kusfre s kolieskom,
drzých aj odutých,prehnane bohatých.
Vypustit sparné dni,choroby,hady.
Den mat vzdy nevsedný a srdcom lubit.
Autor magnet-ka, 09.09.2015
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, vodnař, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak s chutí do toho...

09.09.2015 19:17:21 | enigman

ved hej len nie vsetci to prijimaju..

11.09.2015 21:38:15 | magnet-ka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí