Přání

Přání

Anotace: Pro moje.

Povídej prosím mi pohádku,

o tom, že vše bude  v pořádku.

 

A pro ty duše mé, co v srdci nosím,

dej štěstí, sílu, odvahu... Prosím!

 

Nemohu být všude, kde o to bych stála.

Snad není, co pro ně bych neustála...

 

A tahle "práce" krásné je poslání,

jsem šťastná, když pomáhá to moje starání...

 

Srdce i náruč všem otvírám snadno,

však zklamat příliš není mne radno.

 

Možná, že odpustím, už to tak prostě mám,

nikdy však tohle pak nezapomínám.

 

A víš, každý lehá si jak si stele,

jim ubliž a navždy máš nepřítele!

Autor genca, 27.09.2015
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mnohdy má láska trny, bolí ale nezoufej, něco si hezkého přej na Vánoce a určitě se ti to splní.

11.12.2015 14:13:18 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí