Čiči...čí?

Čiči...čí?

Anotace: Kočičí stýskání

Svět prý nemá konec, klubko není.
A koťátka jsou šelmy, myslí na vraždění
Celý den v kavárně.
Úplněk vulgárně
Ozářil střechy.
Kdo mě však tentorkát pohladí na bříšku?
Když ve svém kožíšku
Schovávám blechy?

Tlapky klást ladně a svébytně plynule.
Drobnosti s drzostí
z radosti granule
Zůstanou po ránu na misce k snídani?
v tenisce drápy
a srdce na dlani.
Teploměr zůstal však už zase na nule.
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 05.10.2015
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak na něj dýchni...

06.10.2015 13:11:53 | enigman

Pěkné, něžné...

05.10.2015 20:53:03 | Black Sardinian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí