Závislost

Závislost

Anotace: Totální sebedestrukce

Vždy když ze mně odcházíš, už vím co potom přijde.

Celou noc mi bylo krásně, ale co až slunce vyjde?

Tělo vypne,mozek k.o, jenže potřebuju vymýšlet, kde vzít prachy, dát si taky,ať můžu zase přemýšlet.

Už nemůžu žít bez tebe, je mi s tebou krásně, nepamatuju si kdy jsem bez tebe byl vlastně.

Chci být s tebou navždy i když tuším za jakou to bude cenu,160 mililitrů to je dnešní menu.

Vím že mě strašně ničíš, ale odolat se nedá a když dojdou prachy,kleknu na kolena v domě tého slovenského děda.

Jde to se mnou z kopce, ale rychlou jízdu miluju.
Na rizika seru, raději se sfetuju.

Už jen čekám na to,kdy se jednou přepnu a na smrt předávkováním na hajzlu zhebnu.
Autor JenČlověk, 21.10.2015
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí