potíže

potíže

Anotace: Lehce za čarou

 
 
měla křeče 
slzy v očích
prosila 
a já tam stál a nevěděl 
co zkusila si 
těžko chápal
jen pohledem se snažil
abych působil
abych zmírnil 
možná ruku stiskl 
otřel čelo 
jen nevěděl co a jak
aby to tolik nebolelo
 
byl jsem zbytečný
 
a v duchu 
promítal si scény 
co změnit
aby na problémy nedošlo
a včas si každý svoji cestu dláždil
 
já prostě ..vím to
léčit nesvedu 
co teprve když se ..
 
( mluví o jedu )
 
Autor čiči, 17.11.2015
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, básněnka, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska když je jedem, sotva co s tím svedem...

18.11.2015 15:56:16 | básněnka

Horší je láska když jsou tři, tam zdravý rozum nepatří..;)

18.11.2015 16:04:44 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí