Jak šel šneček se svou milou do kina

Jak šel šneček se svou milou do kina

Je krásný den, všichni broučci spěchaj ven, i náš šneček se svou milou,
už dopili tu svojí, režnou, žitnou.
Mají dobrou náladu a chystají se do kina, za hoďku film začíná.
A možná půjdou i na tenis, mají škváru, co chtěl bys víc.
Mají lááásku, škváááru, a mají i štěstí??, to poznáš za chvíli,
budou totiž na rozcestí!

Tak co, milý broučínku, nepůjdem domů, nevrznem si hodinku?,
a nebo půjdem na tenis?,
ne, ne, půjdem do kina, co chceš víc.
Dávaj lásky film, občas nějaké to střílení, víš, to kůli napětí,
však ještě netuší, co je čeká v zápětí!

Sedí v klidu, v ruce popkorn, v kině ticho jako v hrobě,
náhle něco šneček slyší, tik, ťak, tik, ťak, a je to blízko, vedle něj, otočí se, křičííí, !TO NEDĚLEJ!!
Vedle šnečka stojí snědý brouček, něco na břiše rychtuje,
zasekla se!!, vztekle škube dráty, bylo něco kolem pátý.

Sakra, už to mělo vybuchnout!,
to jsou ty roznětky made in china! to je ale hovno výbušnina!
Semtex taky asi selhal!, do prd... , je vlhký!,
a šněčková se šnečkem na broučka jen čumí.

Chtěli míti hezký večer, jestli ne teď!!, tak už neutečem.
A tak utíkali honem domů, pak podívali se pod postel,
pak už byli v klidu, jen v dáli začal hořet kostel.
To ten brouček snědý, nakonec se podařilo jeho "dílo",
semtex vyschnul, a bylo.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 23.11.2015
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí