Být lepším člověkem

Být lepším člověkem

Anotace: Řekni mi.. Jak stát se lepš&iacut...


Řekni mi..

Jak stát se lepším člověkem,

kde je ten návod na hru jenž do dnes neumím hrát?

Vím, že odpověď skrývá se ve mě

přesto nevím kde tě hledat.

Autor Pučik, 23.11.2015
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí