Můj sonet

Můj sonet

Anotace: Humor to je někdy dřina.

Humorné mám básničky,
což je dřina lidičky,
kdo má díla navštíví,
získá pocit hřejivý.

Smíchem život prodlouží,
déle už se nesouží,
poeta se potěší,
nekleje a nehřeší.

Další rýmy nachystá,
je to prostě srandista,
smutný bude jedině,
až se sveze v komíně.

Na tu cestu nespěchá,
přece vás tu nenechá.
Autor Psavec, 25.11.2015
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Laurel, Dis-Con-Nect-Ted
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednoduché a pěkné

25.11.2015 17:30:36 | Dis-Con-Nect-Ted

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí