. . .

. . .

Anotace: motýli chtějí ven

Nezabírá nic

zkoušel jsem plakat, zvracet, křičet

nic ze mě nedostalo to, co mělo.

 

Utopit se v kapkách špiritusu

pomalu, s vášní, kterou jsem líbal Tvé rty.

 

Po kapkách jed pouštět žilou

do srdce a zase zpět

usadit se na křídlech nočního motýla

a z dálky vidět Tvůj svět.

 

Na snové vlně naposledy kroužit nocí

a nebát se, že skončí

hodiny odbíjejí poslední minutu - bude svítat,

poslední minutu....Tvé.

Autor jurij, 07.12.2015
Přečteno 352x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, FroniXY, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí