Kocovina

Kocovina

Anotace: básnička o tom,čím si většina lidí aspon jednou prošla.

Ležím na posteli.
Vedle mám kýbl plný ze včerejška vzpomínek.
Hlavou jsem na rozjetém kolotoči.
Matně si rozvzpomínám na včerejší večírek.

oči mám jak zrcadla,
náladu blbou.
včera večer veselá euforie byla,
ted překypuji nudou.

únava mě přepadá,
místo šperků mě více zdobí modřiny na těle,
to se zase tak stalo,
když jsem šel domu a bylo mi ještě vesele.

Večer jsem jako slavík zpíval,
hrálo se na kytaru,
dnes abych se v nose vrtal,
v krku mám Saharu.(Sucho)

Včera jsem byl chytrý jak Galileo Galliley.
Dnes mám v hlavě duto,
byl jsem opilej.
Autor Johnny 96, 08.12.2015
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí