Černá díra, depresi vzpírá

Černá díra, depresi vzpírá

Anotace: Malá ochutnávka toho, co poslední dobou cítím... Psáno při https://youtu.be/pVuur7aTX8w - doporučuji, je to skvělá skladba :)

Ve světle vzpomínek,
kdysi, normální svět
radost, svěžest, záře
rostl mi v duši květ.

Nevím, kde jsou ty časy
kdy jsem i trochu žil,
přátelství, doteky, objetí
smysl bytí se do mě vpil.

Komnatu zahalila tma,
svit ukradla černá díra,
temná, nemilosrdná,
která depresi vzpírá.

Dívám se zpátky, na ten rok
dere se na mě stesk,
a jen doufám, že nastane
další velký třesk…

Autor Don Darko, 10.12.2015
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Donatien A. Filie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí